Kotisiivousta laadukkaasti Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Kaipaako kotisi perusteellista siivousta? Haluaisitko suoda itsellesi hengähdyshetken sillä aikaa, kun alan ammattilainen siivoaa kotisi viihtyisäksi? Haluamme helpottaa arkeasi tarjoamalla laadukasta ja luotettavaa kotisiivousta, johon kuuluvat perussiivoukset ja yksittäissiivoukset (muun muassa kevätsiivous ja muuttosiivous). Lisäksi tarjoamme myös tekstiilihuonekalujen ja mattojen pesua.
Palvelemme sinua Espoon alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Perusteellista kotisiivousta ammattitaidolla       

Siivouksen yksityiskohdat suunnitellaan ja sovitaan toiveittesi mukaisesti. Periaatteenamme on siivota yhtä huolellisesti, kuin siivoaisimme omassa kodissammekin! 

Muistathan myös, että siivouspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Tilaa perusteellinen kotisiivous jo tänään! Saat meihin kätevimmin yhteyden yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 040 526 9837.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys ja tilaa meiltä siivous kotiisi

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotonasi tai vapaa-ajan asunnossasi. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään joko omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien/isovanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää.

Tilaa kotisi siivous meiltä
Puhelinsoittokuvake

Hyödynnä kotitalousvähennys ja tilaa meiltä tehokas kotisiivous! Palvelemme Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä